Book rundvisning

BLIV ELEV

STUDIEVEJLEDNING

Elever sidder og snakker med studievejlederen på NEG kalundborg.

KONTAKT STUDIEVEJLEDNINGEN

 

Kamilla Schmidt Riise
Studievejleder
EUD/EUX Business, 10. klasse og HHX og HTX
+45  72 290 502
kaje@neg.dk

Michael Gransøe
Studievejleder
EUD/EUX Teknisk og Proces og AMU
+45 72 290 422
mig@neg.dk

VI HJÆLPER DIG MED SPØRGSMÅL OM OPTAGELSE, STUDIE OG STØTTE

I studievejledningen får du hjælp til optagelse, valg af studie/studieretning og støttemuligheder. Studievejlederne kan også hjælpe dig med at søge støtte til eksempelvis SPS, mentor, SU eller lignende. Hvis du er under 25 år, kan du via studievejlederne blive henvist til psykologhjælp.

Vi hjælper dig med at søge om it-rygsæk, hvis du har svært ved at læse eller er ordblind. I rygsækken er der en bærbar PC med de programmer, som du kan få brug for igennem din tid hos os. Når du stopper på skolen, skal du aflevere computeren tilbage. Hvis du ikke er blevet testet for evt. ordblindhed, så hjælper vi med dette.

Du kan også få hjælp til at søge støtte til et hæve-sænkebord og/eller speciel stol, hvis du har fysiske problemer, der gør det nødvendigt at kunne indtage forskellige arbejdsstillinger i løbet af dagen.

Uanset om du har brug for hjælp til dine lektier, at få din hverdag til at hænge sammen eller oplever psykiske, sociale eller følelsesmæssige udfordringer eller problemer, kan vi hjælpe dig. Kig ind til en snak. Vi har tavshedspligt.

På alle ungdomsuddannelser er der mødepligt og pligt til at aflevere skriftlige opgaver. Hvis du får problemer eller kommer bagud med afleveringer, så kom til os så vi i fællesskab kan finde en løsning.

Hvis du på et tidspunkt overvejer at stoppe på uddannelsen, skal du kontakte en studievejleder. Studievejlederen kan hjælpe dig videre med et eventuelt nyt studie, formidle kontakten til Ung og Uddannelse eller hjælpe med at fastholde dig i den uddannelse, som du er i gang med.

Vejledning nær dig!

Carsten Mandrup Nielsen er din lokale studie- og karrierevejleder fra Studievalg Danmark, Center Sjælland. Du møder Studievalg flere gange gennem din gymnasietid til fælles oplæg om uddannelse og fremtid for dig og din klasse. Derudover tilbyder Studievalg individuel vejledning, og du kan booke tid til en samtale, uanset hvilken årgang du går på.

Alle spørgsmål og tanker om uddannelse og karriere er vigtige, nyttige og velkomne.
Book tid til en snak med Studievalg på din skole her: www.studievalg.dk/book.  

Studievalg vejleder om:

  • Videregående uddannelse
  • Erhvervsuddannelse
  • Optagelse
  • Tvivl og valg
  • Adgangskrav
  • Kvote 1 og 2
  • Supplering
  • Sabbat
  • Job og karriere
  • Efteruddannelse

 

Hvis Studievalg ikke er på skolen, når du har brug for en snak, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til Carsten.

HUSK! Du kan også booke vejledning hos Studievalg Danmark, efter du er blevet student.
Se mere på www.studievalg.dk.

Kontaktoplysninger:

Carsten Mandrup Nielsen
Studie- og karrierevejleder

Mail: cani@studievalg.dk

Telefon: 33 33 20 45

 

ET FÆLLESSKAB MED PLADS TIL DIG

Har du brug for hjælp videre I DINE OVERVEJELSER?

New Client Special Offer

20% Off

Aenean leo ligulaconsequat vitae, eleifend acer neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, tempus.