Første skoledag

Studievejledning

I studievejledningen får du hjælp til optagelse, valg af studie/studieretning og støttemuligheder.

Studievejlederne kan også hjælpe dig med at søge støtte til eksempelvis SPS, mentor, SU eller lignende. Hvis du er under 25 år, kan du via studievejlederne blive henvist til psykologhjælp.

På Allikelund Gymnasium kan vi hjælpe dig med at søge om it-rygsæk, hvis du har svært ved at læse eller er ordblind. I rygsækken er der en bærbar PC med de programmer, som du kan få brug for igennem din tid hos os. Når du stopper på skolen, skal du aflevere computeren tilbage. Hvis du ikke er blevet testet for evt. ordblindhed, så hjælper vi med at formidle kontakten til VUC.

Du kan også få hjælp til at søge støtte til et hæve-sænkebord og/eller speciel stol, hvis du har fysiske problemer, der gør det nødvendigt at kunne indtage forskellige arbejdsstillinger i løbet af dagen.

Uanset om du har brug for hjælp til dine lektier, at få din hverdag til at hænge sammen eller oplever psykiske, sociale eller følelsesmæssige udfordringer eller problemer, kan vi hjælpe dig. Kig ind til en snak. Vi har tavshedspligt.

På alle ungdomsuddannelser er der mødepligt og pligt til at aflevere skriftlige opgaver. Hvis du får problemer eller kommer bagud med afleveringer, så kom til os så vi i fællesskab kan finde en løsning.

Hvis du på et tidspunkt overvejer at stoppe på uddannelsen, skal du kontakte en studievejleder. Studievejlederen kan hjælpe dig videre med et eventuelt nyt studie, tage kontakt til UU eller fastholde dig i den uddannelse, som du er i gang med.

Tre elever fra NEG Kalundborg sidder ved et bord, og taler med en lærer.

KONTAKT STUDIEVEJLEDNINGEN

Kamilla Schmidt Riise
Studievejleder
(+45)  72 29 05 02
kaje@neg.dk

Heidi Stjerne
Mentor
(+45) 72 29 05 05
hst@neg.dk

Michael Gransøe – vejleder på
Processkolen
(+45) 72 29 04 22
mig@neg.dk

ET FÆLLESSKAB MED PLADS TIL DIG

HAR DU BRUGE FOR HJÆLP VIDERE I DINE OVERVEJELSER?

Slide

FUN FACTS

92%

HAR FÅET

NYE VENNER

PÅ SKOLEN

Slide

FUN FACTS

55%
LYTTER TIL

TOPGUNN

Slide

FUN FACTS

62%
HAR ET
FRITIDSJOB

EFTER SKOLE

previous arrow
next arrow
New Client Special Offer

20% Off

Aenean leo ligulaconsequat vitae, eleifend acer neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, tempus.